Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2014 20:57 - БИЛКИТЕ И БИЛКОВИТЕ ИЗВЛЕЦИ СА ПРЕЧИСТВАЩИТЕ И ЛЕКУВАЩИ ЧОВЕШКАТА КЛЕТКА ПРИРОДНИ БИОХИМИЧНИ КОМПОНЕНТИ !
Автор: bilkabg Категория: Други   
Прочетен: 2497 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 02.12.2014 11:20


Природата е създала билките много преди човека - с  цел да създаде съвършенните биохимични вещества в тях! За да може човек при болест или след заболяване или профилактично, да запълни недостига в организма си от жизнено необходимите за него природни лечебни вещества, то той трябва да приема водни извлеци от билките. Именно те ще подобрят метаболизма и функционалността на всички системи при човека.Посредством билковите природни извлеци се елиминира токсичността в човешкия организъм,а това предотвратява образуването на токсични вещества и ракови клетки.Изчистването на чревната система,черният дроб,активирането на функциите на жлезите с вътрешна секреция,пикочнополовата и имунната системи е най-великото лечебно дело на билките.Защото болестите ни са в резултат на претоварване на храносмилателната ни система от „съвременното”хранене ,лекарства и стрес. Още през 1920г е открито,че раковите клетки се активират при намаляване на кислорода в човешката клетка.Атова днес много лесно се постига, след натрупването на токсични вещества в човешката клетка от т.н. обилно хранене,бързо лекарствено лечение и стреса от съвремието ни.Раковата клетка живее активно и се размножава хиперактивно при 35% по-малко кислород .Тя е една добре вирееща клетка в токсикираният човешки организъм,защото  има ферментационен механизъм на съществуване.( нагледен съпоставим пример е ферментационният процес при виното-който е кислороден,а безкислородния  ферментационен процес-води до получаване на оцет.) От всичко казано до тук се вижда необходимоста от непрекъсната билкова детоксикация Тя се постига най-вече посредством комбиниране на повече билкови извлеци,чийто биохимични компоненти се допълват и взаимно усилват полезното си действие,вследствие на което се изчистват токсините които поглъщат кислорода и човешката клетка функционира нормално.Броят на човешките клетки е 75.000.000.000.000 (75билиона) и те имат различно време на живот ,функциониране,делене и смърт.Средно на всеки 7 години имаме пълна регенерация на всички клетки в човешкото тяло.Средно на ден се делят 300  милиарда клетки.За току що новообразувалите се човешки клетки е изключително важно да няма, или поне да са сведени до минимум вредните и токсиционни реагенти.Пример за такъв детоксикатор е билката-Широколист живовляк.Нейните активни съставки имат силен антитоксикиращ ефект върху патогените и техните силно-токсични производни. Това го прави  мощен антиоксидант и детоксикатор,  с доказани лечебни качества при стомашно-чревни заболявания като язва,катари,ентероколити,метеоризъм,болести на черния дроб и др.     

Богатото съдържание на природни комплекси от биохимични вещества като:

  • Гликозида Аукобин
  •  Флавоноидите-Байкалин и Скутеларин
  • Ензимите-Инвертин и Емулсин
  • Катехинови танини
  • Сапонини
  • Витамините А,С,К
  • Калиеви и Силициеви соли и водоразтворими фибри, го правят незаменима и предпочитана билка Водният му извлек ,създаден посредством нискотемпературна технология запазва всички химични структури на гореопоменатите природни съединения.Техният лечебен ефект се усилва от правилно подбрани водни извлеци и от други билки с което засилваме синергичният ефект на активните съставки

Пример за такъв синергизъм със силен и бърз детоксикиращ , изчистващ и лечебен ефект се наблюдава при деветбилковият концентриран воден извлек в сиропна форма „БИОКТИН”

Ето още с  какви химични компоненти се увеличават качествата на водният извлек:

  • ГликозидитеОнонид,Ононин,Оноспин,Онон, Франгулин,СенозидА/Д,Алое-емодини,Вибурнин,Линамарин
  • Флавоноидите Лутеолин,Генистеин,Кемпферол,Изорамнетин
  • Алкалоидите Цитезин,Спартеин
  • Захарниалкохоли,Пинит,Рамнол,Стеролови,Ситостерол,Кемпестерол,Циклоартенол
  • ПолизахаридиАлое-манан
  • Аминокиселини
  • Смолисти и Горчиви вещества
  • Етерични масла, Инозид,Аскорбинова к-на,Пантотенова к-на,Никотинова к-на
  • Аминокиселини,Тлъсти масла Вит.F идр.

Богатата гама от активни вещества се дължи и на останалите билкови водни извлеци от Лен,Сена,Алое и пр.С помоща на този богат букет от активни форми на множеството биокомпоненти в сироп „БИОКТИН” се изчистват, детоксикират и лекуват болести на Чревната система,Черният дроб,Пикочно –половата система.Активират се жлезите с вътрешна секреция – Панкреас, Щитовидна жлеза,Простата и др жлези. Имунната система увеличава активноста си и производството на антитела(лимфоцити)

Какво постигаме с очистването посредством сироп „ БИОКТИН”

·        Изчистване на кръвта,благодарение на което не наслояваме холестерол и пикочна киселина в клетките си!

  • Намаляваме опасноста от инсулти и инфаркти
  • Намаляваме заболяванията от диабет, подагра и туморните образувания в човешкия организъм
  • Предотвратяваме активирането и развитието на множество болести в организма си
  • Грипът и вирусите преминават през организма ви, без да се разболявате, тъй като сте активирали имунната си система благодарение на очистването на чревната и др. системи и черния дроб
  • Изключително добре се повлияват функциите на жлезите с вътрешна секреция като панкреас, щитовидна жлеза, простата и др., което води до това да се чувствате здрав, работоспособен и с добър тонус. Стабилизирате се психически и душевно
  • Увеличава се подвижността на ставите, изчиства се кожата на тялото ви и се подобряват метаболитните му функции, следствие на което здравословно намалявате теглото си с около 3 килограма месечно.                                                                       Болестите не са нищо друго освен резултат от натрупванията от токсични вещества в човешкият организъм, благодарение на съвременното хранене, многото лекарства, стрес, антибиотици. А това довежда до преждевременно стареене на тялото и множеството му заболявания.

От всичко написано до тук прозира истината за съвършенната роля на билките и билковите извлеци в човещкото тяло. Те го правят жизнено, работоспособно и с ниска заболеваемост. Всички тези качества са събрани в концентрираният воден извлек на сироп „БИОКТИН” и могат да се видят след едномесечен прием на сиропа. Времетраенето на процеса по  изчистване при хронични и остри заболявания е от три до шест месеца в зависимост от степента и вида на заболяването
               Автор : Румяна Христоскова




Гласувай:
1



1. kasnaprolet9999 - За токсикацията е нужно всеки ден да ...
28.11.2014 21:49
За токсикацията е нужно всеки ден да се пият билкови чайчета-сутрин на гладно и вечер преди ядене. Препоръчвам запарките. Живовляка използвам много често в билкови комбинации, които сама си забърквам. Поздрави!!
цитирай
2. bilkabg - За Детоксикацията и Лечението......
01.12.2014 12:46
Чаят и запарките съшо са водни билкови компоненти,но високотемпературни! Атова води до блокиране на действието на поне 40% от химичните вещества в тях.Разликата с извлека е,четой е минимум 10 пъти по концентриран и съответно - лечебен!Поздрави и хубав ден!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bilkabg
Категория: Други
Прочетен: 29844
Постинги: 8
Коментари: 14
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930